Toimitukset maanantaisin ja torstaisin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Usein kysyttyä

Miten palvelunne toimii?

Viikox Food on uudenlainen ruokakonsepti, jossa yhdestä paikasta voi tilata kaikki päivän ateriat tietyn kalorikulutuksen mukaan. Ateriamme ovat valmistettu ammattikeittiössä, ammattikokkien toimesta ja ovat lämmitystä vaille valmiita. Kahdesti viikossa saapuvassa lähetyksessä on kolmen päivän ateriat.

 

Mikä on toimitusalueenne?

Toimitusalueemme on tällä hetkellä seuraava: HELSINKI (ei Suomenlinna) ja KOKO ESPOO (ja Kauniainen) Toimitamme Espoon ja Helsingin alueelle maanantaisin ja torstaisin.

Toinen toimitusalue on VANTAA, TUUSULA, KERAVA, JÄRVENPÄÄ johon toimitamme niin ikään maanantaisin ja torstaisin.

 

Miten tilaukseni jatkuu?

Teet ensimmäisen tilauksen verkkokaupan kautta. Tämän jälkeen kysymme (usein teksiviestillä), että haluatko jatkaa tilaustasi. Jos vastaat kieltävästi tai et vastaa mitään, tilauksesi päättyy ja jos vastaat myöntävästi niin tilauksesi jatkuu. 

Ei siis sitoutumispakkoa! Voit siis rohkeasti kokeilla palveluamme  ja päättää sen jälkeen jatkosta.
 

Minulla on allergioita, voinko silti tilata?

Käytämme ainoastaan laktoosittomia maitotuotteita. Jos sinulla on jokin muu ruoka-allergia, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. 

 

Syön lounaan töissä, voinko silti tilata?

Kyllä! Valitse paketti joka on noin 500-600 kaloria päiväkulutustasi pienempi. Esimerkki: Jos päiväkulutuksesi on noin 2000 kaloria, niin valitsemalla 1500 kalorin paketin jätät työpaikkalounaalle tilaa. 

 

Mitkä ovat aterioiden ravintoarvot?

Kaikki ateriamme ovat suunniteltu noudattamaan seuraavaa jakoa: 20% proteiinia, 30% hyviä rasvoja ja 50% hiilihydraatteja. Asiakkaiden pyynnöstä, osa lounaista sisältää 25% proteiinia. 

 

Täytyykö minun kokata mitään?

Ei tarvitse. Ateriamme ovat lämmitystä vaille valmiita. Voit siis unohtaa kaupassa käynnin, kokkauksen ja kattiloiden tiskaamisen, sillä me hoidamme tämän puolestasi. Saat palvelumme avulla päivääsi paljon vapaa-aikaa.

 

Mistä näen tarkan ainesosaluettelon?

Seuraavan toimituksen tarkan ainesosaluettelon näen täältä.

 

Mitä maksupalvelutarjoajaa käytätte?

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout. Checkout on turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.