Toimitukset maanantaisin ja torstaisin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Tarinamme

Idean synty

 
Viikox Food on syntynyt, monien muiden yritysten tavoin, perustajan törmätessä ongelmaan. Aika isoon sellaiseen. Nimittäin terveellisen ruokavalion noudattamisen hankaluuteen.. Kaikki alkoi siitä, kun fitness-buumi vei mukanaan ja kuntosaliharjoittelun myötä siirryin noudattamaan terveellistä ruokavaliota. Ja silloin törmäsin ongelmaan: terveellisen ruokavalion noudattaminen käytännössä on monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. On exceleitä, kauppalistoja, useita tunteja kestävät kokkaussessiot, raaka-aineiden punnitseminen raakana ja sitten kypsänä jne jne jne.  Leijonien luolan Kevin O’Leary huutaisi, että there’s got to be a better way. Vaan ei ollut! Markkinoilla ei ollut toimijaa, jolta voisin tilata kotiin kokattuna ja pakattuna kaikki päivän ateriat tietyllä kalorimäärällä. Ajatus omasta yrityksestä alkoi muhia takaraivossa..
 
 

Ensiaskeleet

 
Ajankohta oli siinä mielessä hyvä, sillä opiskelin juuri Haaga-Heliassa. Loikkasin liiketalouden opinnoista restonomipuolelle ja alkoi vuoden kestävä kehitysjakso, jossa Viikox Foodia testattiin oikeilla asiakkailla. Asiakkaina ovat olleet niin yksityiset asiakkaat kuin kuntosalit ja crossfitsalit. Testijaksoja oli useampi, joista viimeinen kesti 5 viikkoa ja annoksia lähti maailmalle yli 1500 kappaletta! Vaikka kohtasimme jatkuvasti vastoinkäymisiä, niistä selvittiin ja Viikox Foodin konsepti saatiin hiottua kuntoon.
 
 

Mitä ja miksi?

 
Mitä Viikox Food sitten tekee? Viikox Food toimittaa kotiin tai työpaikalle kaikki päivän kokattuna ja rasioihin pakattuna. Toimitamme kerralla kolmen päivän ateriat, maanantaisin ja torstaisin. Voit laskea kalorilaskimella oman päivittäisen kaloritarpeen ja valita paketin sen mukaan. Ateriamme suunnitellaan ravitsemusalan ammattilaisten ohjeiden mukaan, joten ravintoarvot ovat varmasti kunnossa. Taitava kokkimme valmistaa ateriat aina toimituspäivänä, eikä edellisenä päivänä.
 
Ja nyt tärkeämpään kysymykseen, eli MIKSI Viikox Food on olemassa? Hektisessä nykymaailmassa on vaikeaa ylläpitää säännöllistä ateriarytmiä sekä löytää aikaa kokkailla tuoreista raaka-aineista koostuvia terveellisiä ruokia. Kiireisellä, kunnostaan huolehtivalla, kaupunkilaisella pitää olla mahdollisuus ulkoistaa ateriasuunnittelun ja ruoanlaiton ja siksi Viikox Food on olemassa.
 
 

Mitä asiakkaamme saavat?

 
Asiakkaamme saavat kotiin toimitettuna kokatut ja pakatut terveelliset ateriat optimaalisilla ravintoarvoilla. Emme toimita yksittäisiä annoksia vaan toimitamme kaikki päivän ateriat, aamupalasta iltapalaan. Kaupan päälle asiakkaamme saavat myös lisää vapaa-aikaa! Asiakaspalautteen mukaan asiakkaamme kokevat, että palvelumme säästää päivittäin noin puolitoista tuntia aikaa! Saat siis arkeesi ylimääräistä vapaa-aikaa, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla! Miten itse käyttäisit ylimääräisen vapaa-ajan?
 
Ps. Viikox Food ei ole suinkaan yhden ihmisen aikaansaannos, vaan matkan varrella on ollut toistakymmentä ihmistä kehittämässä ideaa. Kaikille heille iso kiitos!